Küçük Mucizeler Dükkanı

Küçük Mucizeler Dükkanı
Yuppidi.com / Anne,Bebek ve Çocuklar için Türkiye'nin İlk Temalı Alışveriş ve Etkinlik Sitesi

27 Temmuz 2012 Cuma

Baby Shower Partisi için çok özel fikirler..



Baby shower, yeni bir hayatı en yakın arkadaşlarla ve aile üyeleriyle birlikte kutlamak için güzel bir bahane olabilir. Ayrıca bu güzel günün sonucunda anne adayı, bebeği için harika hediyeler almış olacak!

Baby shower için en iyi zaman bebek gelmeden önceki son 3 aydır. İstenirse bu parti anne adayından gizli bir şekilde yapılabilir veya ona ne yapmak istediğinizi anlatabilirsiniz böylece, anne adayı son haftalara girerken heyecanla beklediği başka bir işi daha olmuş olur.

Baby shower 
partisini anne adayından saklamıyorsanız, davetli listesinde kimlerin olmasını isteyip istemediğini sorun. Sizin çok yakından tanımadığınız arkadaşlarının(örneğin iş arkadaşları) isimlerini ve adreslerini anne adayına sormayı unutmayın. 

Baby shower olayı genellikle 'kadınlara özgü' bir konudur, istenirse partnerler de gelebilirler ve belki de baba adayına bu duyguyu tattırmak iyi bir yol olabilir.


Baby shower partisi için bir çok yerde değişik konseptte parti paketleri bulabilirsiniz. Daha ilginç ve bebeğinize özel olmasını isterseniz çok fazla masraf yapmadan, evinizin bir köşesinde hem dekoratif hem de özel bir alan yaratabilirsiniz. Bunun için dikdörtgen bir masayı stand olarak kullanarak üzerine pembe ya da mavi ya da farklı renkte 3 adet yatak kenarı fırfırları ile kat kat verecek şekilde süsleyebilirsiniz.

Pişireceğiniz kekin üzerini renkli şeker hamurları ile kaplayarak dev bir cupcake yapabilirsiniz, hem çok pratik hem de çok lezzetli olacaktır.



Küçük cam kavanozlara yerleştireceğiniz şekerlemeler, makaron ve çubuk şekerler de dekorasyonunuzu tamamlayabilir. Küçük cam şişelerin içlerine de limonata, meyve suyu koyup birer fiyonk atarak ilginç bir sunum yapabilirsiniz.

Duvar süslemesi de çok basit, istediğiniz renk ve desenlerdeki kağıtları yuvarlak ya da kalp şeklinde kesip kurdeleye geçirebilir, bebeğinizin ismini bu kağıtlara yazabilirsiniz.

Bir öneri de, davet edeceğiniz arkadaşlarınızdan bebeğiniz için hediye yerine birer kitap getirmelerini isteyebilir, gelen kitaplarla bebeğinize ilerisi için çok özel bir kütüphane oluşturabilirsiniz.

İşte size hem çok basit hem de çok keyifli bir baby shower parti dekorasyon önerisi. Bebeğinize çok güzel bir hatıra bırakmak isterseniz mutlaka denemelisiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder